Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Italianen dol op Addy van den Krommenacker

Shownieuws

De internationale modepers heeft Addy van den Krommenacker dinsdag een staande ovatie gegeven. Dat gebeurde na de presentatie van zijn collectie in Rome.

De internationale modepers heeft Addy van den Krommenacker dinsdagavond een staande ovatie gegeven na de presentatie van zijn voorjaarscollectie tijdens de coutureweek Alta Moda in Rome. Meer dan driehonderd genodigden waren afgekomen op de show van de Nederlandse couturier, die 74 nieuwe creaties aan het publiek toonde.

De 57-jarige Van den Krommenacker heeft voor zijn nieuwe collectie een brug geslagen tussen twee modetijdperken: de glamour uit de jaren vijftig en het futurisme uit de jaren tachtig. De film 'Barbarella' was de belangrijkste inspiratiebron van de blonde ontwerper, die de kleur zilver verwerkte in de collectie met volume en nieuwe vormen, zoals tulpjassen met grote kragen en wijd uitstaande jurkjes.

Na een cocktailparty in een chique hotel in de Italiaanse hoofdstad, waarbij naast vele modejournalisten ook vijftig Nederlandse gasten aanwezig waren, reisde Van den Krommenacker door naar Milaan waar hij in februari zijn pret-à-porter wintercollectie presenteert in zijn nieuwe showroom.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen