Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Victoria Beckham is meest sexy moeder

Shownieuws

Victoria Beckham is uitgeroepen tot meest sexy moeder van 2008. Scarlett Johansson en Jessica Biel worden ook in het zonnetje gezet om hun sexy uiterlijk.

(Novum/AP) - Victoria Beckham is uitgeroepen tot meest sexy moeder van 2008. Posh Spice staat samen met actrices Scarlett Johansson en Jessica Biel aan de top van de What is sexy?-lijst die lingeriebedrijf Victoria's Secret heeft samengesteld.

De vrouw van voetballer David Beckham, die dit jaar nog de lijst aanvoerde van slechtst geklede vrouw op de Mr. Blackwell's Worst Dressed List, is moeder van drie kinderen. Brooklyn (8), Romeo (5) en Cruz (2) hebben nu officieel een echte sexy moeder.

De 23-jarige Johansson wordt geëerd om haar onberispelijke en vooral zwoele stijl. Biel kan zichzelf de vrouw met de meest sexy lippen van 2008 noemen en Kate Bosworth die met de meest verleidelijke ogen.

Adriana Lima, het gezicht van Victoria's secret, presenteert 9 februari de show 'Victoria's secret: What is sexy? 2008' op de zender E! Entertainment Television. Acteurs Eric Bana en Eva Mendes worden tijdens deze avond ook in het zonnetje gezet vanwege hun sexappeal.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen