Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ruud de Wild verkoopt huis na halfjaar

Shownieuws

Ruud de Wild heeft maandag na een halfjaar zijn huis verkocht. Naar verluidt weigerde de gemeente Amsterdam toestemming tot verbouwing van het miljoenenpand.

Ruud de Wild heeft maandag zijn huis in Oud-Zuid verkocht na er amper een halfjaar te hebben gewoond. De radio-dj en zijn vrouw deden het huis van de hand voor bijna 2,2 miljoen euro, meldt de website Sterrenstek woensdag. In juli kocht het stel het pand nog van Jack Spijkerman voor twee miljoen euro.

Ruud en Aafke hadden hun intrede nog niet gemaakt in het miljoenenpand in de sterrenbuurt van Amsterdam. Eind oktober vroegen ze bij de gemeente een bouwvergunning aan voor het veranderen van de bel-etage en de eerste verdieping. Volgens bronnen van de site heeft de plotselinge verkoop te maken met de weigering van de vergunning. Ruud de Wild ontkent deze geruchten en zegt dat hij en zijn vrouw gewoon hebben besloten ergens anders te willen wonen.

Totdat de radio-dj en zijn vrouw een nieuwe koopwoning hebben gevonden, verblijven ze in een huurhuis in hetzelfde stadsdeel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen