Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears mag bellen met zoontjes

Shownieuws

Britney heeft toestemming gekregen om met haar zoontjes te bellen. Eerder deze maand werd haar nog alle contact met Sean Preston en Jayden James verboden.

Britney Spears heeft toestemming gekregen om met haar zoontjes te bellen. Dat blijkt uit rechtbankdocumenten die maandag werden vrijgegeven en waarop het Amerikaanse tijdschrift People de hand heeft gelegd. De zangeres mag telefonisch contact hebben met haar minderjarige kinderen, zo bepaalde de rechter vorige week. Alle eerdere beperkingen blijven echter intact.

Eerder deze maand werd Britney het bezoekrecht op haar zoontjes ontnomen, nadat zij had geweigerd Sean Preston (2) en Jayden James (1) na een bezoekje terug te geven aan hun vader Kevin Federline. In oktober verloor ze al de voorlopige voogdij over de jongetjes, omdat ze de verantwoordelijkheid voor hen volgens de rechter niet aankon.

Voor Spears zou het een goed voorteken kunnen zijn dat ze haar zoontjes weer mag spreken. Op 19 februari is er weer een hoorzitting in de voogdijzaak tussen de zangeres en haar ex-man. Dan wordt gekeken of ze de gedeelde voogdij over haar kroost terugkrijgt.

Ondertussen lijkt het nog steeds niet heel goed met de 26-jarige Brit te gaan. Maandagavond kreeg ze ruzie met haar goede vriend en huidige manager Sam Lutfi. Ten overstaan van talloze paparazzi stormde ze huilend zijn auto uit en zeeg snikkend neer op een stoepje voor haar huis in Los Angeles. Pas na enige tijd bracht een van de fotografen haar naar huis, waar ze korte tijd later bezoek kreeg van haar ouders.

Volgens bronnen bij het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly zouden Britney en Sam ruzie hebben gekregen omdat hij haar zou hebben gedwongen contact met haar moeder op te nemen, hulp te zoeken bij een psychiater en geen contact meer te hebben met haar paparazzivriendje Adnan Ghalib. Maandag vertelde journaliste Barbara Walters op de Amerikaanse televisie dat Lutfi haar had verteld dat Spears heeft besloten een psychiater te bezoeken en dat het verstoorde contact met haar moeder is hersteld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen