Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Daphne Bunskoek twijfelt over toekomst

Shownieuws

Bunskoek twijfelt over haar toekomst bij het entertainmentprogramma RTL Boulevard. "Ik wil vragen kunnen stellen en dat is niet mijn rol bij RTL Boulevard."

Daphne Bunskoek twijfelt over haar toekomst bij het entertainmentprogramma RTL Boulevard. "Ik wil eigenlijk vragen kunnen stellen en dat is niet mijn rol bij RTL Boulevard", vertelt ze aan Novum Nieuws.

Het contract van de 34-jarige presentatrice loopt aan het eind van het seizoen af en Bunskoek weet nog niet wat ze volgend seizoen doet. "Dat is best moeilijk en ik ben daar ook heel hard over aan het nadenken. Boulevard presenteer ik in ieder geval tot het einde van het seizoen. Ik ben druk in gesprek met RTL over wat het nieuwe seizoen mij moet brengen."

In september heette het dat Bunskoek een eigen talkshow zou willen hebben, maar de presentatrice is nog in dubio. "Ik heb nog geen beslissing genomen over mijn toekomst bij Boulevard", legt ze uit. "Ik verlang niet zozeer naar een meer inhoudelijk programma als een talkshow, maar ik wil in gesprek gaan met mensen, in plaats van alleen maar iets over ze te zeggen."

Hoewel Bunskoek zelf niet was genomineerd voor een Beeld en Geluid Award, mocht ze maandagavond wel de beeldjes uitdelen in Hilversum. De vakjury besloot presentator Matthijs van Nieuwkerk te bekronen met de titel TV Persoonlijkheid van 2007. De komedieserie ''t Schaep met de 5 pooten' was de grote winnaar van de avond met drie awards, waaronder voor beste fictie van 2007. Georgina Verbaan en Pierre Bokma ontvingen de prijs voor beste actrice en acteur voor hun prestaties in de KRO-serie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen