Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Patrick Kluivert getrouwd met Rossana Lima

Shownieuws

Patrick Kluivert is in het geheim getrouwd met Rossana Lima. De ceremonie vond maandag plaats in het stadhuis van Laren. Er waren geen gasten bij aanwezig.

Patrick Kluivert is in het geheim getrouwd met Rossana Lima. De ceremonie vond maandag plaats in de vroegte in het stadhuis van Laren. Dat bevestigde de profvoetballer dinsdag in de show van Edwin Evers op Radio 538. "We wilden het eigenlijk voor onszelf houden", zei Kluivert, die in het programma aan de telefoon was.

Bij de huwelijksceremonie waren geen gasten aanwezig. Alleen hun twee getuigen -de broer van Lima en de zaakwaarnemer van Kluivert- zagen hoe de twee elkaar eeuwige trouw beloofden.

De geliefden willen elkaar nog eens op grotere wijze het jawoord geven in het buitenland. "Maar voor nu wilden we geen toeters en bellen en rompslomp", zei Kluivert. Het huwelijk kwam niet zomaar uit de lucht vallen. "Het hing al een tijdje in de lucht. In Parijs heb ik haar met de kerst gevraagd."

Kluivert en Lima kregen vorig jaar hun eerste kindje samen, Shane Patrick. De voetballer, die speelt bij Lille OSC in Frankrijk, scheidde in 2004 van zijn vorige vrouw, Angela. Met haar heeft hij drie kinderen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen