Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Samen met Dré' komt binnen op één

Shownieuws

Het album 'Samen met Dré', waarop bekende artiesten een duet zingen met André Hazes, komt maandag binnen op één in de Mega Album Top 100.

Het album 'Samen met Dré', waarop bekende artiesten een duet zingen met de overleden volkszanger André Hazes, komt maandag binnen op één in de Mega Album Top 100. Niet geheel onverwacht, want de cd ontving vorige week, nog voor de officiële release, al de platina status. Op voorhand werden zeventigduizend exemplaren verkocht.

The Eagles en hun album 'Long road out of Eden' moeten de hoogste positie na een week alweer opgeven. Ook Marco Borsato komt hoog binnen in de lijst. Nederlands bekendste zanger bereikt met zijn verzamelbox, met daarop vrijwel al zijn nummers, de zevende positie.

In de Single Top 100 doet Anouk het goed. De zangeres debuteert met haar nieuwste single 'Good God' op de vierde plaats en blijft daarmee net achter Ali B en Yes-R met het nummer 'Groupie Love'. Het lied van de rappers schiet in de derde week van de achttiende plek naar nummer drie. Jeroen van der Boom staat na 21 weken in de lijst nog steeds in de top tien met zijn single 'Jij bent zo'. Jannes is de grote daler. Na twee weken in de lijst zakt hij met 'Mijn naam is... Jannes' van de 13e naar de 38e positie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen