Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michael Jackson: bezit Neverland niet in gevaar

Shownieuws

Michael Jackson is nooit in gebreke gebleven bij het afbetalen van een lening van 23 miljoen dollar. Het bezit van Neverland komt niet in gevaar, zegt hij.

(Novum/AP) - Michael Jackson is nooit in gebreke gebleven bij de afbetalingen op een lening van 23 miljoen dollar. Het bezit van zijn ranch Neverland komt dan ook niet in gevaar. Dat heeft zijn woordvoerder donderdag laten weten in een verklaring. Volgens de woordvoerder heeft Jackson momenteel bijna een herfinanciering van de lening rond, waarmee hij zijn financiële zaken weer onder controle zou hebben.

Donderdag werd op de website van een Amerikaans televisiestation een melding van wanbetaling geplaatst van de kredietverstrekker, Fortress Music Trust. Daaruit zou blijken dat hij zijn huis kwijtraakt als hij de lening plus rente niet binnen drie maanden zou aflossen.

Jackson is de laatste jaren regelmatig in het nieuws met financiële problemen. Vorig jaar kreeg de zanger een boete van zeventigduizend dollar omdat hij weken achterliep met het betalen van de werknemers van Neverland. De 49-jarige excentriekeling woont momenteel niet in het huis annex pretpark in Californië. Hij zou in een gehuurde woning in Washington DC verblijven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen