Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sekstape Gordon duikt op bij Radio 538

Shownieuws

De sekstape van Gordon die sinds vorige week in de omloop is, is terechtgekomen bij Radio 538. Kreunend, steunend en lachend is de krullenbol te horen.

De sekstape van Gordon die sinds vorige week in omloop is, is terechtgekomen bij Radio 538. De radiozender, waarbij de zanger en presentator elke zaterdag te horen is, heeft maandag enkele stukjes van de video laten horen. "Ik wil je krabben, ik wil je bijten, ik wil je slaan", zo was onder meer te horen.

Kreunend, steunend en lachend is de 39-jarige krullenbol te horen op de video. "Je hebt me helemaal uitgewoond", zegt de zanger aan het einde van een fragment. Zaterdag maakte de artiest op 538 al bekend dat een sekstape van hem wordt aangeboden aan verschillende bladen.

Zelf kan Gordon zich niet herinneren dat zijn seksuele escapades, naar verluidt met meerdere mannen, op video zijn vastgelegd. "Er zal vast eens een jongen geweest zijn die met zijn mobiel wat opnamen heeft gemaakt, maar van seks met meerdere mannen weet ik niets", zei hij zaterdag.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen