Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lange Frans kwaad op Johan Nijenhuis

Shownieuws

Lange Frans heeft het geschoten met regisseur Johan Nijenhuis. De rapper, die een kleine rol speelt in de film 'Alibi', dreigde vorige week met een kort geding.

Lange Frans heeft het geschoten met regisseur Johan Nijenhuis. De rapper, die een kleine rol speelt in de film 'Alibi', dreigde vorige week met een kort geding als zijn scène niet uit de romantische komedie zou worden geknipt. Dat heeft Nijenhuis maandag bevestigd.

De vete ontstond nadat duidelijk werd dat Lange Frans en Baas B. niet de enigen zouden zijn die een titelsong voor de film zouden mogen maken. "Ik heb altijd gezegd: jullie krijgen de titelsong", vertelde de filmmaker. Het nederhopduo was boos toen bleek dat ook The Partysquad een lied zou uitbrengen als titelnummer en trok de eigen titelsong terug.

Toen Nijenhuis aangaf een kort geding niet uit de weg te gaan, besloot Lange Frans zich volgens de regisseur bij de feiten neer te leggen. De scène waarin hij te zien is, zit nog gewoon in de film, die op 14 februari in première gaat. Het lied dat de twee voor 'Alibi' schreven is uiteindelijk niet in de film te horen.

'Alibi' draait om aartsleugenaar Youssef, gespeeld door Achmed Akkabi, die gaat werken voor een kantoor dat tegen betaling alibi's verstrekt. De jonge acteur, bekend van de reclames van Albert Heijn, zong uiteindelijk ook een rap in voor de Nederlandse productie. Het nummer vervangt het lied van Lange Frans en Baas B. dat bij een bepaalde scène te horen zou zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen