Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wonder Years-ster verwacht tweede kind

Shownieuws

De voormalige tienerster Fred Savage wordt voor de tweede keer vader. De nu 31-jarige Savage speelde van 1988 tot 1993 puber Kevin Arnold in The Wonder Years.

De voormalige tienerster Fred Savage wordt voor de tweede keer vader. Dat vertelde de acteur zondag aan het Amerikaanse tijdschrift People tijdens de uitreiking van de Screen Actors Guild Awards (SAG Awards) in Hollywood.

De inmiddels 31-jarige Savage en zijn vrouw Jennifer Stone verwachten hun tweede spruit in mei. In augustus 2006 werd hun zoontje Oliver geboren.

Savage speelde van 1988 tot 1993 de opgroeiende puber Kevin Arnold in The Wonder Years. Savage moest voor de serie verhuizen naar Los Angeles. Daarbij liet hij zijn buurmeisje Jennifer Stone achter in Chicago. De twee kwamen elkaar na elf jaar weer tegen op een feestje en stapten in 2004 in het huwelijksbootje.

Na The Wonder Years heeft Savage vooral achter de camera gestaan. Hij regisseerde Amerikaanse jeugdseries als Drake & Josh en Phil of the Future. Hij was zondag bij de SAG Awards genomineerd als beste regisseur voor de Disney-serie Wizards of Waverly Place.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen