Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Geri Halliwell gaat met Little Britain-acteur'

Shownieuws

Geri Halliwell lijkt een nieuwe vlam te hebben gevonden. Ze zou een romance hebben met de Britse komiek David Walliams van de serie Little Britain.

Geri Halliwell lijkt een nieuwe vlam te hebben gevonden. De roodharige Spice Girl zou volgens de Britse boulevardkrant The Mirror een romance hebben met de Britse komiek David Walliams, die samen met Matt Lucas de drijvende kracht achter de serie Little Britain is.

De 35-jarige Halliwell en de 36-jarige Walliams, die al jaren bevriend zijn, zouden sinds oud & nieuw in het geheim met elkaar gaan. "Ze zijn superlief voor elkaar. Hij is een echte heer. Geri kan niet ophouden met glimlachen", beschrijft een bron de prille relatie.

Halliwell heeft een dochtertje van anderhalf. Naar verluidt is voormalig Bush-drummer Sacha Gervasi de vader van Bluebell, maar dit is nooit officieel bevestigd. De zangeres zou verder een relatie hebben gehad met Robbie Williams. David Walliams knoopte het eerder aan met onder anderen actrice Patsy Kensit en modellen Emily Scott en Lisa Snowdon.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen