Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sekstape Gordon in omloop

Shownieuws

Gordon is opgeschrikt door het nieuws dat er een video van hem in omloop is waarop hij seks heeft met meerdere mannen. De zanger blijft er laconiek onder.

Gordon is opgeschrikt door het nieuws dat er een sekstape van hem in omloop is. "Mijn manager belde me om te vertellen dat een onbekend persoon maandag een sekstape van mij met meerdere mannen aan de bladen gaat aanbieden", vertelde de zanger zaterdagmiddag in zijn radioshow op Radio 538. "Ik ben blij dat het bandje er is, want ik kan het me niet herinneren."

De zanger blijft laconiek onder het nieuws. "Ik heb de afgelopen jaren een losbandig leven geleid en ik heb menig feestje gegeven waar het er nogal wild aan toe ging", vertelt hij. "Er zal vast eens een jongen geweest zijn die met zijn mobiel wat opnamen heeft gemaakt, maar van seks met meerdere mannen weet ik niets."

Gordon heeft zijn advocaat gebeld en die gaat zich op het verhaal werpen. De zanger maakt zich vooralsnog geen zorgen. "Mijn moeder zei vroeger altijd dat ik helemaal niets heb om me voor te schamen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen