Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'New Kids on the Block weer bij elkaar'

Shownieuws

Volgens een bron bij het tijdschrift People komen de New Kids on the Block weer bij elkaar. Het feit dat hun website weer in de lucht is, voedt deze geruchten.

In navolging van onder meer Take That en de Spice Girls komt ook de Amerikaanse boyband New Kids on the Block weer bij elkaar. Dat weet een goed ingelichte bron te melden aan het Amerikaanse tijdschrift People. Het feit dat hun website, die jarenlang niet actief was, weer in de lucht is, voedt deze geruchten.

New Kids on the Block was de bekendste boyband van eind jaren tachtig en begin jaren negentig. De groep, bestaande uit Jonathan en Jordan Knight, Donnie Wahlberg, Joey McIntyre en Danny Wood, scoorde hits als 'Step by step', 'The right stuff' en 'Cover girl'. De leden gelden als pioniers van het boybandtijdperk. Later namen bands als Take That en Backstreet Boys de fakkel over.

Nadat de band in 1994 uit elkaar ging, waren Danny, nu 38, en Jordan (37) de enige twee bandleden die verdergingen in de muziek. Beide namen verschillende soloalbums op. Donnie (38) en Joey (35) begonnen allebei aan een redelijk succesvolle acteercarrière. Donnie speelde in de films 'Ransom' en 'The sixth sense' en in de succesvolle miniserie Band of Brothers. Joey speelde onder meer in de serie Boston Public en in Broadway-musicals als 'Wicked'. Jonathan (39) onttrok zich volledig aan de entertainmentwereld; hij is makelaar in onroerend goed.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen