Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amerikanen bewijzen eer aan Heath Ledger

Shownieuws

Heath Ledger is zaterdag in bijzijn van zijn familie en ex-vriendin Naomi Watts herdacht in Beverly Hills. Enkele uren eerder werd hij geëerd in New York.

Tijdens twee verschillende herdenkingsdiensten is zaterdag eer betuigd aan Heath Ledger. In New York verzamelden zich ongeveer duizend genodigden tijdens een dienst waarbij onder meer een brief van zijn vader werd voorgelezen. Enkele uren later werd de dinsdag overleden acteur in het bijzijn van zijn familie herdacht in Beverly Hills.

Volgens het Amerikaanse tijdschrift People verzamelde een klein in het zwart gekleed gezelschap zich rond 20.00 uur plaatselijke tijd in het Beverly Hills Hotel voor de herdenking. Ook Ledgers ex-vriendin Naomi Watts was aanwezig.

In New York stond het jaarlijkse G'Day USA Australia Day Ball in het Waldorf Astoria Hotel in het teken van het overlijden van de 28-jarige Australiër. In de brief van zijn vader werd de acteur herdacht als een bescheiden jongen die niet was gaan acteren voor de roem, maar omdat hij van het werk hield. Onder de genodigden bevonden zich onder anderen actrices Jessica Alba en Rachael Taylor en model Miranda Kerr.

Ledger werd dinsdag dood gevonden in zijn appartement in Manhattan. Waaraan hij is overleden is nog onduidelijk. Vrijdag werd zijn lichaam onder grote belangstelling van pers en fans opgehaald uit een mortuarium in New York. Hij wordt naar alle waarschijnlijkheid overgevlogen naar Perth in zijn geboorteland, waar hij begraven zal worden. Over de uitvaartdienst zijn geen details bekendgemaakt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen