Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hugh Grant en Jemima Khan nog steeds intiem

Shownieuws

Hugh Grant en Jemima Khan hebben nog steeds geen genoeg van elkaar. De ex-geliefden lopen de deur bij elkaar plat, zo bewijzen foto's in de Daily Mail.

Hugh Grant en zijn ex-vriendin Jemima Khan mogen dan al een jaar geen stel meer vormen, de twee lijken nog steeds geen genoeg van elkaar te hebben. De voormalige geliefden werden afgelopen week meermaals gefotografeerd terwijl ze elkaar bezoekjes brachten, zo is te zien in de Britse krant Daily Mail.

Zo werd de 47-jarige acteur op de gevoelige plaat vastgelegd terwijl hij het huis van Khan verliet. De 33-jarige brunette volgde haar voormalige geliefde twee minuten later. Een avond later bezocht de miljardairsdochter Grant in zijn huis in de chique wijk West-Kensington. Rond middernacht stapte ze in haar grijze Mini Cooper, schrijft de krant. De populaire filmster kon het niet laten om op de stoep bij de auto nog wat laatste woorden te wisselen met zijn mooie ex.

De relatie van de filmster en zijn liefje liep op de klippen, omdat Jemima er naar verluidt niet tegen kon dat Hugh nog altijd intiem bevriend was met zijn ex-vriendin Liz Hurley. Grant, die bekend werd door zijn rollen in films als 'Notting Hill' en 'Four weddings and a funeral', had dertien jaar een relatie met Hurley. De actrice trouwde afgelopen maart met de Indiase zakenman Arun Nayar.

Jemima, de 33-jarige dochter van miljardair James Goldsmith, was eerder negen jaar getrouwd met de Pakistaanse politicus Imran Khan, met wie ze twee zoontjes heeft.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen