Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Goede vriend van Britney Spears ondervraagd

Shownieuws

Sam Lufti, een goede vriend van Britney Spears, is donderdag ondervraagd door de advocaat van Kevin Federline. Hij had al op 7 november een dagvaarding gekregen

Sam Lufti, een goede vriend van Britney Spears, is donderdag ondervraagd door de advocaat van Kevin Federline. Lufti, die al op 7 november een dagvaarding voor het verhoor had gekregen, heeft de ontmoeting maandenlang weten uit te stellen. Maar volgens een bron bij het Amerikaanse tijdschrift People moest hij er nu toch aan geloven.

De advocaat van Kevin Federline, Mark Kaplan, is bezig verschillende getuigenverklaringen te verzamelen in de voogdijzaak tussen zijn cliënt en Spears. Britney zelf was vorige week aan de beurt. Ze bracht samen met een vriendin twee uur door op het kantoor van Kaplan, nadat ze eerder twee keer had verzaakt.

Britney en Kevin, die in november 2006 uit elkaar gingen, zijn al tijden verwikkeld in de zaak over de voogdij van hun zoontjes Sean Preston (2) en Jayden James (1). De 26-jarige zangeres raakte in oktober de voorlopige voogdij kwijt, omdat ze volgens de rechter niet verantwoordelijk genoeg is om haar kinderen op te voeden. Deze maand raakte ze ook haar bezoekrecht kwijt, nadat ze in verwarde toestand had geweigerd haar kroost aan Federline terug te geven. Op 19 februari staat een nieuwe zitting in de zaak gepland.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen