Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dj Armin van Buuren geeft virtueel optreden

Shownieuws

Armin van Buuren geeft een optreden in de virtuele wereld Habbo. De beroemde dj draait speciaal voor de jonge bezoekers van de website een één uur durende set.

Armin van Buuren geeft een optreden in de virtuele wereld Habbo. De wereldberoemde dj draait speciaal voor de jonge bezoekers van de website een één uur durende set. Het optreden vindt op 6 februari plaats in de zogenoemde Postbank Bizznizz Lounge.

In de lounge, waar tieners tips kunnen vinden over geldzaken, kunnen maximaal tachtig gebruikers met hun internetfiguurtje het optreden bijwonen. Ook kan worden gedanst op de virtuele dansvloer. Alle Habbo's die het optreden niet met eigen ogen kunnen aanschouwen, kunnen op de internetradio van de website meeluisteren. Daar is het optreden tot twee weken na dato nog te vinden, laat de bank vrijdag weten.

Voorafgaand aan het concert kunnen de gebruikers van Habbo vragen stellen aan de 31-jarige artiest, die onlangs de Popprijs 2007 won. Speciaal voor zijn avontuur in de virtuele wereld krijgt Van Buuren een avatar aangemeten, een internetpersonage waarmee hij zich in de wereld van Habbo kan rondbewegen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen