Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Thomas Berge viert achttiende verjaardag

Shownieuws

Thomas Berge viert zijn achttiende verjaardag. De zanger kan niet wachten tot hij zijn rijbewijs op zak heeft. "Ik heb al in een simulator mogen zitten".

Thomas Berge mag zich eindelijk een volwassen volkszanger noemen. De blonde artiest viert vrijdag zijn achttiende verjaardag. Berge kan niet wachten tot hij zijn rijbewijs op zak heeft. "Ik heb al in een simulator mogen zitten", vertelt hij. "Echt met schakelen en koppelen. Dat was best wel moeilijk eigenlijk."

Zijn collega's wensen de zanger, die eigenlijk Chiel Ottink heet, een fijne verjaardag. "Tommy B., van harte", roept Volendammer Nick Schilder. "Veel succes met het kopen van je rijbewijs", grapt zijn muzikale wederhelft Simon Keizer.

Alain Clark, die net als Berge maandag als aanmoediging een Originele Rembrandt in ontvangst mocht nemen, herinnert zich zijn achttiende verjaardag als een bevrijdend moment. "Het is een soort vrijheid die je dan krijgt van de wereld", zegt hij. "Als je achttien bent mag je eigenlijk alles doen en jij bent verantwoordelijk voor wat je doet."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen