Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marco Borsato laat baard staan voor film

Shownieuws

Voor zijn hoofdrol in de speelfilm 'Wit licht' laat Marco Borsato zijn baard staan. Hij krijgt veel reacties. "Vooral vrouwen vinden het stoer'.

Voor zijn hoofdrol in de speelfilm 'Wit licht' laat Marco Borsato zijn baard staan. Omdat de meeste fans de zanger alleen kennen met een blotebillengezicht krijgt hij veel reacties op de nieuwverworven haargroei, zo schrijft hij op zijn website. "Vooral vrouwen vinden het stoer."

Toen Nederlands bekendste zanger in 1994 de Soundmixshow won, was zijn snorretje nog een van zijn handelsmerken. Als hij nu suggereert zijn snor te laten staan, wordt geschrokken gereageerd. "Stoppeltjes zijn dus stoer, donshaartjes niet, haha." Toch kwam hij niet zo eenvoudig aan zijn baard. De zanger bekent van zichzelf nauwelijks baardgroei te hebben.

Omdat de productie in Zuid-Afrika wordt opgenomen, moet daar rekening mee worden gehouden, want door zonlicht groeit haar sneller. Voor de filmopnamen zal Marco mogelijk een pruik dragen. Zo kan worden gegarandeerd dat zijn haar altijd hetzelfde zit.

Eerder deze maand werd bekend dat de 41-jarige Borsato de hoofdrol gaat spelen in de nieuwe speelfilm van Jean van de Velde, bekend van films als 'Lek' en 'All stars'. De vrouwelijke hoofdrol is voor Thekla Reuten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen