Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kelly Rowland maakt opwachting bij Marlies Dekkers

Shownieuws

Bij de show van Marlies Dekkers tijdens de Amsterdamse Fashion Week maakte woensdag een internationale ster haar opwachting. Kelly Rowland zat op de eerste rij.

Bij de modeshow van Marlies Dekkers zat woensdagavond een internationale ster op de eerste rij. Voormalig Destiny's Child-zangeres Kelly Rowland maakte haar opwachting bij de vertoning van de collectie van de lingerieontwerpster. De show in het kader van de Amsterdam Fashion Week had als thema 'Luna Park'.

Ook Nederlandse sterren als TMF-vj Nicky Plessen, stylist Ruud van der Peijl, Jort Kelder en Holland's Next Topmodel-finalistes Cecile en Kassandra waren aanwezig in de Westergasfabriek en op het feestje achteraf. Op de catwalk kwamen niet alleen de karakteristieke strak belijnde lingeriesetjes van Dekkers voorbij, maar werden ook truien en shirts van haar hand getoond.

Eerder op de avond werd de nieuwe collectie van jeansmerk Blue Blood geshowd. De modellen, gekleed in (gekleurde) skinnyjeans, wijde broeken, vesten, sjaals, leren jasjes en felgekleurde kistjes, werden begeleid door live muziek van de vierkoppige band C-Mon & Kypski. BN'ers als Estelle Gullit, Leco van Zadelhoff, Lieke van Lexmond, Hanna Verboom, Irene van de Laar, Michiel Huisman en Caro Lenssen zaten vooraan bij deze show.

Met de shows van Blue Blood en Marlies Dekkers is de kop van het officiële catwalkprogramma van de Amsterdam International Fashion Week eraf. Tot en met zondag zijn in de Westergasfabriek nog shows te zien van onder anderen Joline Jolink, Jan Taminiau, Daryl van Wouw en Project Catwalk-winnaar Django Steenbakker.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen