Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Oververmoeide Xander de Buisonjé schrapt optredens

Shownieuws

Xander de Buisonjé moet van zijn artsen per direct rust nemen. Bij de 34-jarige zanger zijn verschijnselen van oververmoeidheid en uitputting geconstateerd.

Xander de Buisonjé moet op last van zijn artsen per direct rust nemen. Bij de 34-jarige zanger zijn verschijnselen van oververmoeidheid en uitputting geconstateerd. Dat heeft zijn manager Frank Broers donderdag bekendgemaakt.

"Xander voelde zich niet goed worden en ik heb een arts laten komen om te kijken wat er aan de hand was. Daarna is Xander uitgebreid onderzocht en de conclusie laat helaas niks aan de onduidelijkheid over." Toch spreekt Broers ook van een geluk bij een ongeluk. Omdat ze er vroeg bij zijn, zal de zanger er met een paar weken rust weer helemaal bovenop komen.

Het optreden dat De Buisonjé donderdagavond met Ellen ten Damme zou geven tijdens Vrienden van Amstel Live in Ahoy gaat niet door. Ook de presentatie van het muziekspektakel bij de NPS moet hij aan zich voorbij laten gaan.

Alle optredens tot en met eind februari zijn verder afgezegd. Verwacht wordt dat Xander in maart weer aan het werk gaat.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen