Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Perez Hilton wint in zaak vriendin Lindsay Lohan

Shownieuws

Perez Hilton krijgt bijna zestigduizend euro om gemaakte rechtskosten mee te vereffenen. Hij was aangeklaagd wegens laster door een vriendin van Lindsay Lohan.

(Novum/AP) - Perez Hilton krijgt bijna zestigduizend euro om gemaakte rechtskosten mee te vereffenen. De populaire Amerikaanse blogger was wegens laster voor de rechter gesleept door Samantha Ronson, een goede vriendin van actrice Lindsay Lohan. De rechter achtte hem onschuldig.

Ronson zat vorig jaar mei in de auto bij Lohan toen ze tegen een boom aanknalde. Hilton postte daarna meerdere malen berichten op zijn website waarin hij stelde dat Ronson cocaïne in de auto van Lohan had verstopt. De drugs waren door de politie in de auto van Lohan aangetroffen.

De advocaat van Hilton wees de rechter met succes op het recht van vrijheid van meningsuiting. Hij laat weten dat Hilton er alles aan zal doen om elke cent die hem toekomt te innen.

De 29-jarige Hilton, die eigenlijk Mario Lavandeira heet, is de laatste jaren uitgegroeid tot een fenomeen onder de showbizzexperts. Vrijwel dagelijks brengt hij, met behulp van zijn zeer goede contacten in Hollywood, exclusief nieuws.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen