Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jessica Alba paranoïde over borstvoeding

Shownieuws

De zwangere Jessica Alba wordt nu al 'paranoïde' als ze eraan denkt dat ze straks borstvoeding moet geven. "Dat vind ik nog enger dan baren", zegt de actrice.

De zwangere Jessica Alba wordt nu al 'paranoïde' als ze eraan denkt dat ze straks borstvoeding moet geven. "Dat vind ik nog enger dan baren", zegt de 26-jarige actrice in haar eerste televisie-interview sinds bekend is dat ze zwanger is. Ze gaf dat aan het Amerikaanse programma Extra.

Toch is ze vooral in de wolken als het gaat over haar baby, die ze verwacht met haar 28-jarige verloofde Cash Warren. Wel spelen haar op hol geslagen hormonen haar parten. "Ik ben zo vreselijk emotioneel. Van het minste of geringste schiet ik vol of word ik witheet. Dat is echt nieuw voor mij."

Alba, die bekend is van de films 'The fantastic four' en 'Sin city', doet er alles aan om gezond te leven voor de baby. "Ik eet zo goed mogelijk en beweeg veel. Ik vind het niet erg om aan te komen als de kilo's er maar niet té snel aanvliegen. Dat is wat ik probeer tegen te gaan door gezond te leven."

Het eerste kindje van Alba en Cash wordt begin deze zomer verwacht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen