Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney's advocaten mogen verdediging niet opgeven

Shownieuws

De advocaten die Britney Spears vertegenwoordigen in haar voogdijzaak blijven dat voorlopig doen. Hun verzoek om te worden ontheven uit de zaak is afgewezen.

De advocaten die Britney Spears verdedigen in haar voogdijzaak blijven dat voorlopig doen. Het verzoek van advocatenfirma Trope and Trope om te worden ontheven uit de zaak is afgewezen. Dat heeft een woordvoerder van de rechtbank in Los Angeles, waar de zaak dient, bevestigd tegenover het Amerikaanse tijdschrift People.

Het advocatenteam, dat wordt geleid door Sorell Trope, diende begin deze maand het verzoek in om te stoppen omdat de communicatie met Spears volledig zou zijn 'vastgelopen'. Hierdoor zou het volgens het verzoekschrift 'onmogelijk' zijn geworden de zangeres nog langer te vertegenwoordigen. Het is niet bekend waarom het verzoek niet is ingewilligd.

Woensdag vond er weer een zitting plaats in de voogdijzaak tussen de 26-jarige Spears en haar ex-man Kevin Federline. Deze zitting stond oorspronkelijk niet gepland, maar werd ingelast omdat beide partijen moties hadden ingediend na de laatste bijeenkomst. Brit leek te komen opdagen, maar maakte plotseling rechtsomkeert nadat ze het rechtsgebouw had betreden.

Ann het einde van de zitting besloot de rechter dat de voogdij over Sean Preston (2) en Jayden James (1) voorlopig nog volledig in handen blijft van hun vader. Britney mag de jongens ook niet bezoeken. Op 19 februari staat een nieuwe zitting in de zaak gepland.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen