Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Politie onderzoekt video crack rokende Winehouse

Shownieuws

De Londense politie heeft een onderzoek ingesteld naar deze week op internet verschenen videobeelden waarop is te zien dat Amy Winehouse crack rookt.

(Novum/AP) - De Londense politie heeft een onderzoek ingesteld naar deze week op internet verschenen videobeelden waarop het er alle schijn naar heeft dat zangeres Amy Winehouse crack rookt. De boulevardkrant The Sun plaatste de video deze week op zijn website. De politie zal aan de hand van de beelden besluiten of de zangeres wordt vervolgd.

Op de video toont de 24-jarige Winehouse haar pas geblondeerde haar en steekt ze voor een foto die lijkt te zijn genomen op haar trouwdag een pijpje aan. De opnamen zijn naar verluidt gemaakt enkele uren voor Winehouse afgelopen vrijdag naar de rechtbank ging, waar haar gedetineerde echtgenoot Blake Fielder-Civil moest voorkomen.

Haar vader, Mitch Winehouse, toonde zich tegenover The Sun geschokt over de beelden en zei te hopen dat zijn dochter, die al langer met een drank- en drugsprobleem kampt, haar leven nu eindelijk eens zal veranderen.

"Jullie video van Amy die drugs gebruikt zou wel eens het beste kunnen zijn dat haar ooit is overkomen", zei hij tegen de krant. Haar platenmaatschappij, Universal Records, liet donderdag weten er alles aan te zullen doen om Winehouse te helpen. Vorige maand werd de zangeres gefotografeerd toen ze 's nachts in de buurt van haar huis in Londen in ontredderde staat in spijkerbroek en bh over straat liep.

Winehouse heeft twee albums gemaakt. Het eind 2006 verschenen Back to Black, met de hit Rehab, is een gigantisch succes.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen