Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Drugs gevonden in woning Heath Ledger'

Shownieuws

In de woning waar Heath Ledger dood werd aangetroffen zijn pakketjes gevonden met onbekende inhoud. Ook is een opgerold biljet gevonden met sporen van drugs.

In het appartement waar Heath Ledger dinsdag dood werd aangetroffen zijn medicinale pakketjes gevonden met een onbekende inhoud. Ook is een opgerold bankbiljet gevonden met sporen van drugs. Dat meldt de Amerikaanse televisiezender CBS.

De gevonden substanties zijn door de politie voor onderzoek naar het laboratorium gestuurd, weet een anonieme bron. De politie maakte al eerder bekend dat er slaapmiddelen waren aangetroffen in de woning van de filmster, die 28 jaar is geworden.

Bronnen die nauw bij het onderzoek zijn betrokken zouden aan CBS hebben bevestigd dat naast het slaapmiddel Ambien eveneens de kalmerende middelen Valium en Zoloft zijn aangetroffen.

Ledger, die voor zijn rol in 'Brokeback mountain' genomineerd werd voor een Oscar, gaf vorig jaar meermaals aan dat het bestaan als acteur hem niet licht viel. Tijdens opnamen van de Batman-film 'The Dark Knight', waarin hij de Joker speelt, had hij moeite om 's nachts slaap te vatten. "Vorige week heb ik gemiddeld maar zo'n twee uur per nacht geslapen", zei hij in een interview met de New York Times.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen