Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Manager Linda de Mol schrijft sexy tweede boek

Shownieuws

Xenia Kasper heeft in haar tweede boek meer seks opgenomen. "Ik heb daar bewust voor gekozen", vertelt de manager van Gordon en Linda de Mol.

Xenia Kasper heeft voor haar tweede boek '32 ºC: 1 baby, 1 moord & 1 perfecte man' het advies van Gordon om meer seks in het boek op te nemen, ter harte genomen. "Ik heb daar bewust voor gekozen", vertelt de manager van Linda de Mol en Gordon. "Susa, de hoofdpersoon in het boek, leidt het leven van een single en heeft een vrij heftig seksleven."

'32 ºC: 1 baby, 1 moord & 1 perfecte man' gaat verder waar haar succesvolle debuutroman '38 ½ : 1 man en 2 minnaars' eindigde. De pas gescheiden galeriehoudster Susa verhuist met haar twee tienerkinderen naar Zuid-Frankrijk. Ze heeft over aandacht van de mannen niet te klagen, want maar liefst vier exemplaren vechten om haar hart.

Voor het boek gebruikte Xenia niet alleen haar fantasie. Zo heeft de schrijfster ook een vakantiehuis in het Spaanse Denia, is ze gek op koken en heeft ze een 17-jarige dochter.

Ook voor de pikante scènes kon de 47-jarige Kasper haar eigen kennis gebruiken. In het boek probeert de hoofdpersoon een van haar veroveringen te verleiden met een sexy lingeriesetje van latex. "Om zoiets te omschrijven moet je daarmee toch wel een beetje ervaring hebben. Het is een hilarische scène geworden", lacht Kasper. "Voor iedereen die latexkleding een keertje wil proberen: het is alleen de eerste keer een beetje moeilijk, daarna gaat het prima."

Net als hoofdpersoon Susa deinst Kasper niet terug voor een botoxinjectie. "Ik krijg ook af en toe een botoxinjectie", vertelt Xenia. "Ik bedoel, ik ben 47. Om dat toch nog een beetje strak te houden moet je gewoon af en toe iets doen."

Kasper is van oorsprong Duitse en schreef haar twee boeken dan ook in haar moedertaal. Hoewel een ander de Nederlandse vertaling op zich nam, kon Kasper het niet laten om zich ermee te bemoeien. "Dat is toch de controlfreak in mij, ik kan dat niet loslaten", bekent de steun en toeverlaat van Linda de Mol.

Xenia heeft weinig moeite om haar drukke werk als manager te combineren met het schrijven van boeken. "Ik schrijf tussen de bedrijven door. Vaak 's avonds of 's nachts, in de weekenden en op vakantie", vertelt ze. "Als je echt iets wil, dan maak je daar tijd voor vrij."

Kasper is nog niet klaar met schrijven. "Er komt een derde boek aan, maar dan gaat het niet meer over de zussen Susa en Andrea. Dat verhaal is nu echt afgerond", verklapt Xenia. De manager moest haar man, met wie ze al 21 jaar gelukkig is, en 17-jarige dochter wel beloven dat ze even rust neemt voordat ze zich op een nieuw verhaal stort. "Ik was dit jaar niet te genieten tijdens weekenden en vakanties."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen