Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Judith Osborn ligt moeilijk in de markt

Shownieuws

Judith Osborn geeft zichzelf weinig kans op de datingmarkt. De ontwerpster, die haar man verloor aan kanker, meent dat haar leeftijd haar parten speelt.

Judith Osborn geeft zichzelf weinig kans op de datingmarkt. De modeontwerpster, die vorig jaar haar man verloor aan kanker, meent dat haar leeftijd haar parten speelt. "Waarom zou een man kiezen voor mij als hij ook naar huis kan met een grietje van 25?", vraagt ze zich af in het februarinummer van de glossy Linda.

Toch ambieert de 41-jarige weduwe van vismagnaat Robert Osborn geen bestaan als vrijgezel. "Uitgaan en daten...Ja dat ga ik wel weer doen. Maar intiem zijn met iemand ... dat is weer iets anders", stelt ze. "Echt intiem was ik met Robert. Het is moeilijk om weer met iemand een relatie op te bouwen. Daar ben ik nu in ieder geval niet aan toe."

Inmiddels heeft Judith het verlies van haar man, die ze leerde kennen toen ze 24 jaar oud was, een plaats gegeven. "Door het overlijden van Robert is de bodem van mijn bestaan weggezakt. Ik maak een soort vrije val. Maar dat is ook mooi." Haar toekomst gaat ze dan ook met opgeheven hoofd tegemoet. "Ik ben een vrouw met een rijke bagage geworden, en daar ben ik trots op", zegt ze. "En ja, ik zie uit naar een nieuw, avontuurlijk leven."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen