Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Yolanthe opgepakt voor botsing tegen flitspaal

Shownieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen is maandag meegenomen naar het politiebureau in Uithoorn. Ze reed voor een nieuw BNN-programma met een busje tegen een flitspaal.

Yolanthe Cabau van Kasbergen is maandag meegenomen naar het politiebureau in Uithoorn. Dat heeft BNN bevestigd. De presenterende actrice was met een busje tegen een flitspaal gereden en moest vervolgens met de politie mee voor verhoor.

De vriendin van Jan Smit reed in het busje voor het nieuwe BNN-programma Crazy 88, dat volgende maand op de buis komt. In de show nemen een mannelijk en een vrouwelijk team met BN'ers het tegen elkaar op tijdens een rally door Nederland. Yolanthe vormt samen met Hanna Verboom, Nicolette Kluijver en Jennifer Hoffman het vrouwenteam. Wie er in het mannenteam zitten, wil de omroep nog niet bekendmaken.

Verschillende opdrachten moeten het de teams tijdens hun race moeilijk maken. Daarbij gaat het volgens de woordvoerder om dingen als 'tien euro verdienen door op straat te zingen' en 'in een sloot springen'. De opdracht van maandag luidde: 'rijd een deuk in de auto', en is volgens de woordvoerder 'met heel erg veel enthousiasme' aangenomen door het damesteam. "Die deuk hebben ze dus opgelopen tegen een flitspaal en die zijn van de politie, dus die waren er als de kippen bij."

Cabau van Kasbergen, die achter het stuur van het busje zat, zit nog vast. Waarschijnlijk krijgt ze een proces-verbaal aan haar broek. De andere drie dames zijn niet meegenomen voor verhoor.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen