Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eigen pagina voor Woezel en Pip in Bobo

Shownieuws

De animatiehondjes Woezel en Pip krijgen een eigen pagina in het kleuterblad Bobo. De figuurtjes werden bedacht door de overleden actrice Guusje Nederhorst.

De animatiehondjes Woezel en Pip, die werden bedacht door de overleden actrice Guusje Nederhorst, krijgen een eigen pagina in het kleuterblad Bobo. In elke uitgave van het blad staan de animatiefiguurtjes met bijvoorbeeld een puzzel of een verhaaltje.

Vlak voor haar dood aan borstkanker in 2004 begon Guusje Nederhorst met het schrijven van de verhaaltjes over de hondjes. Ze maakte de publicatie ervan niet meer mee. Haar man, Kane-zanger Dinand Woesthoff, zorgde er echter voor dat ruim een jaar na haar overlijden het eerste Woezel en Pip-boekje toch een feit was.

Inmiddels zijn er nog twee boekjes verschenen en werd bij het derde deel ook een cd uitgegeven met liedjes die werden ingezongen door bekende Nederlandse artiesten als Marco Borsato en Willeke Alberti. Ook bestaat er inmiddels een Woezel en Pip-peuter- en kinderproductenlijn, met onder meer slofjes en knuffels.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen