Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beau in nieuwe spelshow Linda de Mol

Shownieuws

Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge krijgen een vaste rol in Ik Hou van Holland, de nieuwe spelshow van Linda de Mol. Dat maakte RTL 4 bekend.

Beau van Erven Dorens en Jeroen van Koningsbrugge krijgen een vaste rol in Ik Hou van Holland, de nieuwe spelshow van Linda de Mol. Dat heeft RTL 4 maandag bekendgemaakt. De heren nemen het vanaf 8 maart wekelijks tegen elkaar op, steeds met een ander viertal BN'ers in hun team.

De Mol beschrijft het programma als 'een soort positieve inburgeringscursus maar dan met een hoog 'oh ja'-gehalte', zo is te lezen in een verklaring. "Wij Nederlanders zijn vaak aan het mopperen, in Ik Hou van Holland wordt juist de vrolijke kant van ons land belicht."

De twee teams moeten wekelijks vragen beantwoorden over Nederlandse films, televisie, muziek, actualiteiten en sport. Het publiek, dat is ingedeeld in twee vakken, moedigt de BN'ers aan. Het publiek van het winnende team krijgt als beloning een 'oer-Hollandse prijs', zoals een fiets of een sjoelbak.

De Mol lijkt de ouderwetse publieksshow hervonden te hebben. Vorige week werd al bekend dat de presentatrice in mei weer eenmalig te zien is in Traumhochzeit, bij de Duitse zender ZDF.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen