Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kylie Minogue gefotografeerd met ex in Parijs

Shownieuws

Kylie en haar ex Olivier Martinez zijn gefotografeerd tijdens een date. Het paar, dat vorig jaar uit elkaar ging, had een tweedaagse reünie in Parijs.

Kylie Minogue en haar ex Olivier Martinez zijn afgelopen week gefotografeerd tijdens een date. Het paar, dat vorig jaar uit elkaar ging, werd gespot tijdens een tweedaagse reünie in Parijs. Dat is te zien op de foto's die de Britse boulevardkrant The Daily Mirror heeft gepubliceerd.

Eerder deden al geruchten de ronde dat het stel het bed weer zou delen. Ze zouden al zoenend zijn gesignaleerd in Parijs, maar nu is er het bewijs. Op de foto's zijn Minogue en Martinez innig gearmd te zien terwijl ze langs de Seine wandelen. De nieuwbakken tortelduifjes zouden na de wandeling geluncht hebben in het café onder het appartement van de Franse acteur, waar ze tijdens de koffie zwoele blikken uitwisselden.

De 39-jarige zangeres, die twee jaar geleden borstkanker kreeg, brak begin vorig jaar met de Franse acteur na een relatie van vier jaar. Het stel ging als vrienden uit elkaar. Minogue was haar ex zeer dankbaar, omdat hij haar in zware tijden had bijgestaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen