Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'La soledad' grote winnaar bij Goya Awards

Shownieuws

De film 'La soledad' kreeg zondag drie beeldjes tijdens de Goya Awards. De film kreeg een beeldje voor beste film, beste regisseur en voor aankomend talent.

De film 'La soledad' viel zondag maar liefst drie keer in de prijzen tijdens de uitreiking van de Goya Awards. De film kreeg een beeldje voor beste film, beste regisseur en voor aankomend talent. De Goya Awards worden gezien als de Spaanstalige tegenhanger van de Oscars.

Regisseur Jaime Rosales kreeg het felbegeerde beeldje voor de beste regie. De film 'La soledad' vertelt het verhaal van twee vrouwen wier leven op zijn kop komt te staan na de terroristische aanslagen in Madrid. Acteur Jose Luis Torrijo sleepte het beeldje in de wacht voor aanstormend Spaanstalig talent.

Alberto San Juan won een Goya voor beste acteur in de film 'Bajo las estrellas'. Actrice Maribel Verdu kreeg het beeldje voor haar acteerprestaties in de film 'Siete mesas'

Vorig jaar won Penélope Cruz de award voor haar rol in 'Volver', geregisseerd door Pedro Almodóvar. Dezelfde film werd dat jaar ook uitgeroepen tot beste film. De Mexicaanse 'Pan's labyrinth' kreeg vorig jaar zeven Goya Awards.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen