Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears moet langer in ziekenhuis blijven

Shownieuws

Britney Spears moet nog ten minste veertien dagen op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis blijven. Spears zou aanvankelijk zondag worden ontslagen.

(Novum/AP) - Britney Spears moet nog ten minste veertien dagen op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis blijven. Dat heeft een welingelichte bron zondag gezegd op voorwaarde van anonimiteit. De popdiva zou aanvankelijk zondag worden ontslagen uit het medisch centrum van de Universiteit van Californië, maar artsen hebben besloten dat ze langer moet blijven.

Spears werd donderdag opgenomen voor een gedwongen behandeling van 72 uur. De zangeres moet nu langer blijven omdat ze er ernstig aan toe zou zijn. Na haar opname stelde de rechtbank Spears onder curatele. Vader James Spears beheert voorlopig haar financiën. Maandag wordt op een hoorzitting de situatie opnieuw bekeken.

Het is de tweede keer in korte tijd dat Spears is afgevoerd naar het ziekenhuis. Het gaat al geruime tijd bergaf met de artieste, die vorig jaar de voogdij over haar twee zoontjes verloor aan haar ex-man Kevin Federline.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen