Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Peter R. de Vries dinsdag naar Amerika

Shownieuws

Peter R. de Vries vertrekt dinsdag naar Amerika voor een tour langs allerlei talkshows, zoals Oprah Winfrey en Larry King. Dat vertelt hij op zijn weblog.

Peter R. de Vries vertrekt dinsdag naar Amerika voor een vierdaagse tour langs allerlei actualiteitenprogramma's en talkshows. "Er zijn vergevorderde onderhandelingen met Oprah, Larry King (CNN), Good Morning America (ABC), Greta Van Susteren (Fox TV), The Today Show (ABC), The Early Show (CBS), America's Most Wanted (Fox Network), Court TV en de Nancy Grace Show", meldt de misdaadverslaggever op zijn weblog.

Ook brengt De Vries een bezoekje aan Montgomery in de Amerikaanse staat Alabama, waar Natalee Holloway vandaan komt. Ook daar staat volgens hem een aantal interviews op het programma.

De 51-jarige De Vries claimde donderdag dat hij de zaak van de verdwijning van Holloway op Aruba heeft opgelost. De ontknoping is zondagavond te zien op SBS6.

De misdaadverslaggever gaat zelf ook kijken naar de reportage, die pas zondagmiddag helemaal klaar was. "Ik kijk vanavond in huiselijke kring met een paar goede vrienden", vertelt hij. "Zij kijken net zo reikhalzend naar de reportage uit als iedereen. En nee... ook hen heb ik vooraf niets verteld of laten zien."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen