Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lieke stapt uit Gouden Kooi

Shownieuws

Lieke verlaat woensdagavond de Gouden Kooi. Haar moeder kampt met gezondheidsproblemen. De 24-jarige blondine zat acht maanden opgesloten in de villa.

Lieke verlaat woensdagavond de Gouden Kooi. Dat heeft RTL, dat de controversiële realityshow uitzendt, bekendgemaakt. De blondine verlaat de miljoenenvilla waarin ze ruim acht maanden zat opgesloten omdat ze wil kiezen voor haar vrienden en familie. Haar moeder kampt met gezondheidsproblemen.

De 24-jarige Lieke begon bij het programma als huishoudster. Nadat Sylvia de villa in mei vorig jaar verliet, betrad Lieke het huis als deelnemer. Tot een paar weken geleden had Lieke een relatie met medebewoner Huub. Die heeft het nu aangelegd met Claire, die op 5 januari haar intrek nam in de villa.

Het oorspronkelijke idee achter de Gouden Kooi was dat het programma pas zou eindigen als één deelnemer was overgebleven. Deze volhouder zou dan worden beloond met het luxueuze landgoed in Eemnes waar de show wordt opgenomen en met een geldbonus. Sinds RTL de show afgelopen zomer overnam van Talpa, gaf de zender echter te kennen dat het programma van de buis wordt gehaald. Maar vooralsnog is nog niet duidelijk wanneer dat zal zijn en wat er gebeurt met de beloofde prijzen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen