Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Politie valt woning Amy Winehouse binnen

Shownieuws

De politie heeft een inval gedaan bij Amy Winehouse Daarbij zijn vier mannen opgepakt. Zij zouden willen verhinderen dat de man van Amy in de cel belandt.

(Novum/AP) - De politie heeft donderdag een inval gedaan in de woning van zangeres Amy Winehouse in Londen. Daarbij zijn vier mannen tussen de 19 en 25 jaar gearresteerd op verdenking van het verhinderen dat het recht zijn loop heeft. Ze zijn direct ondervraagd.

De arrestaties hebben te maken met de zaak tegen de echtgenoot van Winehouse, Blake Fielder-Civil. Hij moet binnenkort voorkomen voor het toebrengen van ernstig lichamelijk letsel bij een barman met wie hij onlangs op de vuist ging in een Londense pub. Of de 25-jarige Blake tot de arrestanten behoorde, weigerde de politie mee te delen.

De woordvoerder van Winehouse benadrukte dat de arrestaties niets te maken hebben met drugs. Ook laat ze weten dat het goed gaat met Amy, die een drugsprobleem zou hebben, en dat zij niet is opgepakt en ook niet wordt aangeklaagd. Het stel zou niet thuis zijn geweest toen de inval plaatsvond.

Volgens de Britse krant The Sun is Fielder-Civil een van de arrestanten, en zijn de anderen zijn handlangers in een plan dat ervoor moest zorgen dat het bargevecht met een sisser zou aflopen. Hij zou de barman ruim driehonderdduizend euro hebben aangeboden om te voorkomen dat hij achter de tralies belandt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen