Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wolter Kroes en dochter treden gelijktijdig op

Shownieuws

Wolter Kroes en zijn dochter staan eind deze maand tegelijk op het podium. De zanger geeft op 22 februari een concert, terwijl Pamela dan in 'Pinokkio' speelt.

Wolter Kroes en zijn dochtertje Pamela staan eind deze maand tegelijk op het podium. De volkszanger treedt op 22 februari op in een uitverkochte Heineken Music Hall in Amsterdam, terwijl zijn 9-jarige dochter Pamela dan haar eerste avond in de musical 'Pinokkio' beleeft in Den Bosch. "Toeval bestaat niet", meldt de trotse zanger op zijn website.

Kroes hoopt dat zijn fans niet alleen naar zijn concert komen, maar spoort ze ook aan om de musical te gaan zien. "Ik hoop dat jullie de komende tijd allemaal naar de musical gaan, want het is echt een fantastische productie geworden waar ook ik natuurlijk met heel veel plezier naar toe zal gaan", schrijft hij.

'Pinokkio', met in de hoofdrollen onder anderen Kristel Verbeke van K3 en Bill van Dijk, is vanaf 12 februari tot en met 4 mei te zien in 21 theaters in Nederland. Pamela treedt in de maanden maart en april nog negen keer op in de nieuwe productie van Studio 100, onder meer in Amsterdam, Hoorn en Alkmaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen