Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton vindt Britney fantastische moeder

Shownieuws

Paris Hilton vindt Britney Spears een goede moeder. "Ze is een fantastische moeder en een fantastisch persoon en ik geef echt heel veel om haar", verklaarde ze.

(Novum/AP) - Paris Hilton vindt Britney Spears een fantastische moeder. Die ontboezeming deed de hotelerfgename in het Amerikaanse televisieprogramma E! News. "Ze is een fantastische moeder en een fantastisch persoon en ik geef echt heel veel om haar."

La Hilton vindt dat de media Britney niet zo moeten opjagen. "Ik hoop het beste voor haar en ik zou willen dat iedereen haar met rust zou laten, zodat ze gewoon rustig haar leventje kan leiden."

De 26-jarige Spears en Hilton trokken na de scheiding van Britney in november 2006 een tijdje intensief met elkaar op. Ze werden wekenlang gezien terwijl ze feestten, winkelden en rondreden door de straten van Los Angeles. Hun veelvuldig gefotografeerde vriendschap leek echter te verwateren nadat fans van Spears hadden geklaagd over de negatieve invloed van Hilton op hun idool.

Niet iedereen zal beamen dat Brit een fantastische moeder is. Ze is al tijden met ex-man Kevin Federline verwikkeld in een zaak over de voogdij van haar zoontjes Sean Preston (2) en Jayden James (1). Ze raakte in oktober de voorlopige voogdij kwijt, omdat ze volgens de rechter niet verantwoordelijk genoeg is om haar kinderen op te voeden. Deze maand raakte ze ook haar bezoekrecht kwijt, nadat ze had geweigerd haar kroost aan Federline terug te geven.

Op 19 februari is er een nieuwe hoorzitting in de voogdijzaak.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen