Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vieze Fur en dj Isis doen wel mee aan IQ Test

Shownieuws

Vieze Fur, dj Isis, Olav Mol, Diederik Samson en Rosalie van Breemen doen dit jaar ook mee aan de National IQ Test van BNN. De show is woensdag te zien bij BNN.

Vieze Fur van De Jeugd van Tegenwoordig, dj Isis, Olav Mol, PvdA-Kamerlid Diederik Samsom en Rosalie van Breemen doen dit jaar wel mee aan de Nationale IQ Test van BNN. Dat maakt de omroep dinsdag bekend. Vorige week werd presentator Manuel Venderbos door zijn werkgever EO teruggetrokken als deelnemer.

Aanleiding voor de terugtrekking was dat enkele kandidaten onder hypnose aan de test gaan meedoen, waardoor volgens de EO duistere krachten kunnen vrijkomen. De omroep wil daarom vanuit geloofsovertuiging afstand nemen van de show.

Dit jaar doet naast een groep makelaars, voetballers, hoogbegaafde kinderen en fanfareleden ook een groep gehypnotiseerden mee. Zij worden in trance gebracht door Rasti Rostelli.

Eerder was al bekend dat Jody Bernal, Jan Douwe Kroeske en Jaap uit de Gouden Kooi deelnemen. De Nationale IQ is woensdag live te volgen bij BNN en wordt gepresenteerd door Patrick Lodiers en Ruben Nicolaï.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen