Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jessica Alba hoopt op 'nerdy' baby

Shownieuws

Jessica Alba hoopt dat haar kind een 'watje' wordt. "Het moet een 'nerd' zijn, die zijn zoveel dynamischer", zegt de zwangere actrice op Moviehole.net.

Jessica Alba hoopt dat haar kind een 'watje' wordt. "Ik hoop dat het heel, heel slim is", vertelt de zwangere actrice op filmsite Moviehole.net. "Ik zeg steeds tegen mijn verloofde dat ons kind niet 'cool' mag worden. Het moet een 'nerd' zijn, nerds zijn zoveel dynamischer."

De 26-jarige actrice en haar verloofde Cash Warren maakten in december bekend dat ze een kindje verwachten. De baby zou aan het begin van de zomer geboren moeten worden. "Ik kan me niet voorstellen hoe dat gaat", vertelt Alba. "Natuurlijk heb ook ik de horrorverhalen gehoord, maar geen enkele eindigt met de woorden: 'dat doe ik nooit meer'. Ik probeer een positieve houding aan te nemen en hopelijk kan mijn baby die energie voelen."

Alba is momenteel druk met de promotie van de nieuwe horrorfilm 'The eye', waarin ze een blinde vrouw speelt die na een oogtranspantatie niet alleen kan zien, maar ook geesten waarneemt. 'The eye' wordt in het voorjaar in de Nederlandse bioscopen verwacht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen