Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Spice Girls stoppen eerder met tournee door Posh

Shownieuws

Victoria Beckham heeft ervoor gezorgd dat de Spice Girls eerder met de wereldtournee stoppen. Ze wil een carrière in de modewereld opbouwen.

Victoria Beckham heeft ervoor gezorgd dat de Spice Girls de landen Australië, China, Zuid-Afrika en Argentinië van hun wereldtournee schrappen. "Ik heb er lang over nagedacht", vertelt Posh in de Britse zondagskrant News of the World. "Ik zit gewoon niet meer in de muziekindustrie, ik zit in de modewereld."

Beckham bekent dat haar kinderen Brooklyn (8), Romeo (5) en Cruz (2) de enige reden zijn dat ze instemde met de reünie van de Britse meidengroep. "Ik wilde ze laten zien dat mama ooit een popster was", vertelt ze.

De Spice Girls maakten vrijdag bekend dat het optreden in Toronto in Canada op 26 februari het laatste is. "Dat is de laatste kans om de Spice Girls samen te zien", zegt Posh. De meidengroep voerde persoonlijke en familieverplichtingen op als reden voor het besluit.

Victoria hangt haar microfoon na de laatste show voorgoed aan de wilgen en gaat zich volledig richten op een carrière in de modewereld. "Ik ben al bezig met het samenstellen van een team van mensen", bekent de modebewuste diva, die al de spijkerbroekenlijn DVB Jeans op haar naam heeft staan en zonnebrillen ontwierp.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen