Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ruim 1,2 miljoen kijkers voor Dancing Queen

Shownieuws

Ruim 1,2 miljoen mensen hebben vrijdag gekeken naar de eerste aflevering van het nieuwe SBS-programma Dancing Queen. In de show wordt gezocht naar danstalent.

Ruim 1,2 miljoen mensen hebben vrijdag gekeken naar de eerste aflevering van het nieuwe SBS-programma Dancing Queen. Het programma, dat wordt gepresenteerd door Nance, laat de zoektocht zien naar nieuw vrouwelijk danstalent.

De deelnemers moeten zich tijdens het tv-programma bewijzen in dansstijlen variërend van hiphop tot salsa en jazzdance. De eerste twee afleveringen van Dancing Queen laten zien hoe de eerste audities zijn verlopen. Vervolgens mogen de beste danstalenten optreden in de wekelijkse liveshows.

Dancing Queen was vrijdag het op drie na best gekeken programma, na het NOS journaal van 20.00 uur (1,7 miljoen kijkers), Hart van Nederland (1,5 miljoen) en Pauw en Witteman (1,4 miljoen). De eerste aflevering van het achtste seizoen van De Lama's moest het met bijna een miljoen toeschouwers doen. Jim Bakkum was de gastkomiek tijdens de BNN-show.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen