Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Winehouse uitgedroogd afgevoerd naar ziekenhuis'

Shownieuws

Afkicken gaat Amy Winehouse niet gemakkelijk af. Woensdag werd ze van haar kliniek naar het ziekenhuis gebracht met uitdrogingsverschijnselen, schrijft The Sun.

Het afkicken gaat Amy Winehouse niet gemakkelijk af. Woensdagavond werd de 'Rehab'-zangeres van haar afkickkliniek naar het ziekenhuis gebracht wegens uitdrogingsverschijnselen. Dat schrijft Britse boulevardkrant The Sun vrijdag.

Vorige week donderdag meldde Winehouse zich bij de afkickkliniek in Londen. Na een week van 'helse' afkickverschijnselen zou de Britse zangeres zijn overgebracht naar een privéziekenhuis in Londen en aan het infuus zijn gelegd. De uitdrogingsverschijnselen zouden volgens de artsen een direct gevolg zijn van het afkicken. Ze zijn geen goed teken voor de gezondheid van Winehouse, schrijft The Sun.

Mitch Winehouse, de vader van de zangeres, vertelde dat het redelijk met de zangeres gaat."Ze boekt vooruitgang, maar zal nog een lange tijd in de kliniek moeten verblijven."

Het platenlabel van de zangeres heeft laten weten dat haar geplande optreden tijdens de Grammy Awards volgende week maandag gewoon doorgaat. Winehouse is met haar hitalbum 'Back to black' genomineerd voor zes Grammy's.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen