Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney mist acht van de veertien drugstests

Shownieuws

Britney Spears heeft niet gereageerd op acht van de veertien oproepen om zich op drugs te laten testen. Dat komt omdat ze steeds van telefoonnummer wisselt.

(Novum/AP) - Britney Spears heeft niet gereageerd op acht van de veertien oproepen om zich op drugs te laten testen. Daar heeft de advocaat van haar ex-man Kevin Federline de rechter donderdag op gewezen. Die oordeelde dan ook dat Spears vanaf nu altijd bereikbaar moet zijn op ten minste één telefoonnummer. Tot dusver kon het laboratorium waar de tests worden afgenomen, de popzangeres meestal niet bereiken.

De advocaat van Britney wijt haar onbereikbaarheid aan de frequentie waarmee ze van nummer moet veranderen. Dat komt omdat haar nummer snel in handen valt van de verkeerde mensen. Daar had de rechter geen boodschap aan. Dat Spears regelmatig van nummer verandert, vindt hij prima, maar ze moet dan wel het lab op de hoogte stellen.

Spears is met Federline verwikkeld in een rechtszaak om de voogdij van hun twee zoontjes, Sean (2) en Jayden (1). Eerder zag de rechter genoeg reden om de zangeres op onregelmatige tijden te testen op gebruik van drugs en alcohol. Momenteel heeft Federline de voogdij over de kinderen, mogen ze een nacht per week bij Spears zijn en mag zij ze twee keer per week overdag zien.

De advocaat van Federline liet de rechter donderdag weten dat de aspirant-rapper niet meer wil dat zijn kinderen bij zijn ex in de auto zitten vanwege haar onverantwoordelijke rijgedrag. Ook het niet komen opdagen voor de test vindt Federline genoeg reden voor zijn verzoek. De rechter liet echter weten geen verder aanpassingen in het bezoekersrecht van Spears te maken.

De 25-jarige Spears en de 29-jarige Federline waren twee jaar getrouwd. Donderdag waren ze beiden niet bij de zitting aanwezig.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen