Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mickey Rourke gearresteerd voor drankrijden

Shownieuws

Mickey Rourke is donderdag in Miami gearresteerd op verdenking van rijden onder invloed op een scooter. Hij zou slingerend over de weg hebben gereden.

(Novum/AP) - Mickey Rourke is donderdag in Miami gearresteerd op verdenking van rijden onder invloed op een scooter. Rourke werd vroeg in de ochtend opgepakt omdat hij zich niet aan de verkeersregels hield en de indruk wekte beschonken te zijn.

De acteur, bekend van films als 'Sin City' en 'Domino', zou met zijn scooter door rood zijn gereden en ook nog een verboden U-bocht hebben gemaakt. Volgens een rapport van de politie van Miami Beach reed hij slingerend over de weg en sprak hij met dubbele tong. "Ik ben niet dronken", zou Rourke met rode, waterige ogen hebben gezegd. "Ik heb niet eens zo veel gedronken."

Naar verluidt zakte de 51-jarige Rourke echter voor de nuchterheidstest die ter plaatse werd afgenomen. Volgens de politie zakte hij later ook voor een ademtest. Rourke kwam weer op vrije voeten na het betalen van duizend dollar borg.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen