Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Yolanthe spiegelt zich aan Leontine Borsato

Shownieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft Leontine Borsato stevig aan de tand gevoeld over haar huwelijksgeheimen. Zij gaat namelijk ook met een beroemde zanger.

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft Leontine Borsato stevig aan de tand gevoeld over haar huwelijksgeheimen. De brunette, die een relatie heeft met Jan Smit, interviewde Leontine onlangs. "Zij is natuurlijk ook met een zanger getrouwd die in Nederland wereldberoemd is. Ik wil weten hoe zij dat doen en hoe je een goed huwelijk in stand houdt", vertelt ze aan Novum Nieuws.

Yolanthe hield het interview in het kader van haar gasthoofdredacteurschap bij het glamourblad Glossy. Ze had dan ook een flinke vinger in de pap over de inhoud van het blad. Zo werd ook Jan opgetrommeld voor een vraaggesprek. "Ik heb hem niet zelf geïnterviewd, omdat ik al zo veel van hem weet. Ik was bang dat ik misschien zelf antwoorden zou invullen", zegt Yolanthe. "Ik heb de interviewer wel verteld dat ik een serieus interview zou willen hebben. Heel vaak is het een beetje oppervlakkig over Jantje Smit, maar nu is het echt Jan die vertelt hoe hij zich voelt."

Naast haar eenmalige hoofdredacteurschap is de 22-jarige brunette nu vaste columniste van het blad. Eerlijkheid en openheid zijn voor haar de kernwoorden. "Ik kan best wel een open boek zijn. Soms schrijf ik dingen op waarvan Jan zegt: 'Ga je dat echt zeggen?'", giechelt de actrice. "Als je een column schrijft moet je dat ook goed doen, en openhartig vertellen hoe je denkt en hoe je je voelt. Ik denk dat de mensen dat ook het leukst vinden, dus dat ga ik zeker doen."

Het nieuwe nummer van Glossy ligt vanaf dinsdag in de schappen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen