Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wereldtoer Juanes doet Amsterdam aan

Shownieuws

Juanes komt weer naar Nederland. De Colombiaanse zanger geeft op 10 juni een concert in de Heineken Music Hall. De wereldtournee gaat 6 maart van start.

Juanes komt weer naar Nederland. De Colombiaanse zanger geeft op 10 juni een concert in de Heineken Music Hall. De wereldtournee, naar aanleiding van zijn nieuwe album 'La vida es un Ratico', gaat 6 maart van start in Madison Square Garden in New York. Juanes gaf afgelopen zomer nog een openluchtconcert in Amsterdam op het terrein van de Westergasfabriek.

De carrière van Juanes begon in de band Ekhymosis. In 2000 brak hij door als soloartiest met zijn album 'Fíjate bien'. Hij won tijdens zijn carrière twaalf Grammy's en werd in 2005 door het Amerikaanse blad Time een van de honderd meest invloedrijke personen ter wereld genoemd.

Van zijn album 'Mi sangre' zijn wereldwijd meer dan 2,3 miljoen exemplaren verkocht, waarvan bijna een miljoen in de Verenigde Staten. Met 'La camisa negra' boekte hij wereldwijd grote successen en behaalde hij in meer dan veertig landen de nummer 1-positie.

De kaartverkoop van het concert in Amsterdam begint zaterdag.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen