Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bruni ontkent huwelijk met Sarkozy

Shownieuws

Carla Bruni zei tegen een Franse krant dat zij en Nicolas Sarkozy niet getrouwd zijn. Vorige week waren er geruchten dat het stel in het geheim getrouwd was.

(Novum/AP) - Carla Bruni en Nicolas Sarkozy zijn nog niet getrouwd. Dat heeft Bruni volgens de Franse krant Libération gezegd. Ze zei ook dat ze Sarkozy niet zal vergezellen bij het staatsbezoek dat hij later deze week aan India brengt.

De relatie tussen oud-model en zangeres Bruni (40) en Sarkozy (52) vormt al weken voorpaginanieuws in Frankrijk. Twee weken geleden wist de krant Journal du Dimanche te vertellen dat het stel in februari gaat trouwen, waarop Sarkozy op een persconferentie meldde dat Bruni en hij zelf wel zullen uitmaken wanneer ze in het huwelijk treden. Vorige week kwamen enkele kranten met het bericht dat het stel in het geheim getrouwd was.

Sarkozy, die in oktober scheidde van zijn vrouw Cécilia, en Bruni presenteerden zich in november tijdens een bezoek aan Disneyland Parijs nadrukkelijk als stel aan de buitenwereld. Eind vorig jaar uitten Egyptische parlementsleden kritiek op Sarkozy, omdat hij tijdens een vakantie in het land een hotelkamer had gedeeld met zijn vriendin. Toen Sarkozy onlangs in Saudi-Arabië was bleef Bruni op verzoek van dat land thuis.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen